Otomobil içindeki bebekle birlikte çalındı

Güngören'de sürücünün kontak anahtarını üzerinde bıraktığı otomobili içindeki bebekle birlikte çalan kişiler, Bağcılar'da bebek ve aracı terk ederek kaçtı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Otomobil içindeki bebekle birlikte çalındı
Bağcılar Caddesi'nde aracını park eden Uğur Yağış (34), altı aylık oğlu Ali'yi otomobilde bırakarak, kontör almak üzere bir mağazaya girdi.

Kısa süre sonra mağazadan çıkan Yağış, kontak anahtarını üzerinde bıraktığı aracın iki kişi tarafından çalındığını gördü. Bir süre aracın arkasından koşan Yağış, daha sonra telefonla durumu polise bildirdi.
Polis bölgede arama çalışması başlatırken altı aylık Ali'nin içinde olduğu otomobil, yaklaşık 1,5 saat sonra Bağcılar Kazım Karabekir Caddesi'nde terk edilmiş olarak bulundu.

Bağcılar Polis Merkezinde ifadesine başvurulan Uğur Yağış, çocuğuna kavuştuğu için mutlu olduğunu belirterek, polislere teşekkür etti.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler