Niğde'de çekiçli vahşet | Apartman dairesinde öldürülen çiftin katili ortaya çıktı
Niğde'de, iki gün boyunca haber alınamayan 40 yaşındaki oto tamircisi Ramazan Özkan ile sevgilisi olduğu öne sürülen 48 yaşındaki Hüsniye Yalçın'ın, kiraladıkları dairede cesetleri bulundu. İkilinin çekiçle vücutlarına onlarca kez vurularak öldürüldüğü belirlenirken, sır cinayetin detayları da ortaya çıktı.
Niğde'in Bor ilçesinde yaşayan evli ve 3 çocuk babası 40 yaşındaki oto tamircisi Ramazan Özkan'a ulaşamayan yakınlarının ihbarıyla harekete geçen polis, 22 Kasım'da otomobilini bir apartmanın önünde buldu. Özkan'ın bir süre önce apartmanın bodrum katındaki bir daireyi kiraladığı belirlendi.
Eve giren polis, Özkan ve yine kendisi gibi evli ve 4 çocuk annesi 48 yaşındaki Hüsniye Yalçın'ın cesetleriyle karşılaştı. Özkan'ın başından tabancayla vurularak öldürüldüğünü, Yalçın'ın ise çekiçle darp edildikten sonra boğulduğunu belirleyen polis, Yalçın'ın kocasını gözaltına aldı.
KOCASI SERBEST BIRAKILDI
Yalçın'ın olayla ilgisi olmadığı belirlenince serbest bırakıldı.
Polisin dün evin sahibi olan ve ilçede esnaflık yapan Suat Hızar ve eşi Feriha Hızar'ı gözaltına aldığı öğrenildi.
CİNAYETİ İTİRAF ETTİLER
Hızar çifti, Özkan ve Yalçın'ı, kira anlaşmazlığı nedeniyle aralarında çıkan tartışma sonucu öldürdüklerini itiraf etti. İki şüpheli tutuklandı.