Diyarbakır'da 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde bulunmuş, Türkiye'yi yasa boğan olayla ilgili amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran ve komşu Nevzat Bahtiyar tutuklanmıştı
Yürütülen soruşturma kapsamında hakim karşısına çıkan ve 3 gün boyunca süren dava 26 Aralık'a ertelenmişti. Ayrıca mahkeme heyeti sanık avukatlarının talebi sonrası üs bölgesinde bulunan 'Şahingöz' isimli kameranın olay günü 15.00 ile 17.00 saatleri arasındaki kayıtların Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan istenilmesi için ara karar verdi.
Duruşma sırasında Eğertutmaz Deresi'ne gitmediğini iddia eden amca Salim Güran ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.
8 DAKİKA BOYUNCA KALDI
3 kişilik uzman ekip tarafından hazırlanan bilirkişi raporunda, "Salim Güran'ın kullanmış olduğu telefonun 21 Ağustos'ta saat 22.47 sıralarında Narin Güran'ın cesedinin bulunduğu yerdeki mısır tarlası civarına geldiği ve 22.55'te ayrıldığı" ifadeleri yer aldı.
AİLE TOPLANTISI
Öte yandan dava dosyasına bir önemli görüntü daha girdi.