Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu

Muş'ta sonbahar mevsiminde sararan ve kırmızıya bürünen ağaçlar kartpostallık görüntüler oluştururken, fotoğraf sanatçıları da bölgeye akın etti. Fotoğraf sanatçılarından Sati Güder, İstanbul'un kaosundan kopup Muş'a fotoğraf çekmek için geldiklerini belirterek, "Sonbaharın sanat olarak yaşandığı yer gerçekten. Şu anda Derecik Vadisi'ndeyiz ve renkler coşmuş durumda. Her ton var. Huzur, sakinlik, dinginlik, sanat, her şey burada. Çok keyifli gidiyor" dedi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 1

Kentte havaların soğumasıyla birlikte ağaç ve bitkilerde oluşan renk cümbüşü doyumsuz görüntü oluşturuyor.

Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 2

Merkeze bağlı Derecik köyü civarında oluşan sonbahar manzaraları, fotoğraf sanatçılarının da ilgi odağı oldu.

Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 3

Türkiye'nin farklı illerinden Muş'a gelerek sonbahar görüntülerini kayıt altına alan fotoğraf sanatçıları, karşılaştıkları manzara karşısında adeta büyülendi.

Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 4

"MUŞ, SONBAHARIN SANAT OLARAK YAŞANDIĞI YER"

Fotoğraf sanatçılarından Sati Güder, İstanbul'un kaosundan kopup Muş'a fotoğraf çekmek için geldiklerini belirterek, "Sonbaharın sanat olarak yaşandığı yer gerçekten. Şu anda Derecik Vadisi'ndeyiz ve renkler coşmuş durumda. Her ton var. Huzur, sakinlik, dinginlik, sanat, her şey burada. Çok keyifli gidiyor" dedi.

Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 5

"MUŞ, TURİZM AÇISINDAN ÜLKEMİZDE PEK HAK ETTİĞİ YERİ GÖRMEMİŞ"

Arkadaşlarıyla birlikte Muş bölgesini fotoğraflamaya geldiklerini anlatan fotoğraf sanatçılarından Faruk Akbaş ise sonbaharın yaşanmasının kendileri için bir avantaj olduğunu söyledi.

Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 6

Muş'un fotoğrafçılar açısından çok fazla bilinen bir yer olmadığını belirten Akbaş, "O yüzden çok önemsiyoruz. Derecik Vadisi bizi şaşırttı. Bu kıvrıla kıvrıla giden yolda ağaçların farklı tonlarını görerek fotoğraflıyoruz ve arşivimize yepyeni fotoğraflar kazandırdığımızı düşünüyoruz. Gerçekten Muş turizm açısından ülkemizde pek hak ettiği yeri görmemiş diye düşünüyoruz. Doğa rengarenk. Kartpostal tadında fotoğraflar alıyoruz. Ağaçlar, yapraklar o kadar güzel ki son demlerini yaşıyor" diye konuştu.

Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 7
Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 8
Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 9
Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 10
Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 11
Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 12
Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 13
Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 14
Muş'ta sonbaharın getirdiği renk cümbüşü harika görüntülere neden oldu - 15