7 yaşındaki Cumali Timi, Adana'nın Karataş ilçesine bağlı olan Bahçe Mahallesi'nden 12 Nisan tarihinde kayboldu. Küçük çocuğun ailesi Cumali'nin bulunması için Müge Anlı'dan yardım istedi. Cumali'yi arama çalışmaları 6'ncı gününde acı haberle sonuçlandı.
CANSIZ BEDENİ BULUNDU
Polis, jandarma ve AFAD'a bağlı sualtı arama kurtarma ekipleri botlarla kanal içerisinde Cumali'nin cansız bedenini buldu.
Müge Anlı o anlarda gözyaşlarını tutamadı. Acı haberin ardından Cumali'nin halası yayından ayrıldı.
GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
O anları aktarırken gözyaşlarına boğulan Müge Anlı ekibinden Hüseyin şunları söyledi:
"Cumali'nin cansız bedenini köprüye çok yakın bir yerde... Göstermiyoruz. Geri dönüş yolundayken Cumali'nin cansız bedeninine ulaştık. Su yüzeyinde bir yosun mu çorap mı diye bakarken aslında onun Cumali'nin saçı olduğu ortaya çıktı."
"OTOPSİ YAPILACAK"
Müge Anlı, "Orada çalışan ekibi kutluyorum. Çok çaba sarf ettiler. Muhabir Hüseyin'e teşekkür ediyorum. Bundan sonrası kriminal bir iş. Otopsi yapılacak. Yayını erken bitireceğim söyleyecek bir şey kalmadı." ifadelerini kullandı.