
Türkiye'nin tescilli güzellerinin seçilip sonrasında da taçlarını taktığı Miss Turkey 2024 yarışmasının finali geçtiğimiz gece yapıldı. Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erberk gibi eski güzellerin jüri koltuğunda oturduğu gecede yarışan 20 güzelin içinden yarışmanın kazananı İdil Bilgen oldu.

BİRÇOK YORUM YAPILDI
24 yaşındaki kraliçe kısa sürede gündem oldu. Bilgen için sosyal medyada binlerce yorum ve benzetme yapıldı.

ŞABANİYE'YE BENZETİLDİ
1.80 boyundaki Bilgen'in fotoğrafları kısa sürede her yerde paylaşıldı. Bilgen'i görenler Kemal Sunal'ın unutulmaz karakterlerinden Şabaniye'ye benzetti.

Türkiye Güzeli ve Şabaniye karakteri kısa sürede X'te trend olurken kullanıcılar "İkiz gibiler" şeklinde yorum yaptı.

"JÜRİ KÖR GALİBA"
Ekşi sözlükte de genç kadın için birçok başlık açıldı. Eleştirinin dozajını abartan kullanıcılardan birisi "Jüri heyeti körlerden oluşuyormuş. Kemal sunal'ın oynadığı şabaniye karakteri bundan daha güzel." şeklinde bir yorumda bulundu.



































