BEREN SAAT
1984 yılında doğan Beren Saat, liseden mezun olduktan sonra İngilizce ve İspanyolca dillerine ağırlık verdi. Ankara’da işletme konusunda ihtisas yaparken ‘Türkiye’nin Yıldızları’ yarışmasına katıldı ve ikinci oldu. 2005 yılında ‘Aşka Sürgün’ dizisinde Mahsun Kırmızıgül ile başrolü paylaştı. Bir yıl sonra ‘Hatırla Sevgili’deki Yasemin’i canlandırdı. Halen, geçen sene yayımlanmayla başlayan ‘Aşkı Memnu’da ise Bihter’i oynuyor. Yine geçen çektiği bu yılın başında vizyona giren ilk sinema filmi ‘Güz Sancısı’nda birçok ünlü oyuncunun oynamaya cesaret edemediği hayat kadını Eleni’yi canlandırdı. Tabii reklamlarda da oynadı ve bir şeker reklamı ile ekranlara geldi.
TUBA BÜYÜKÜSTÜN
1982 yılında doğan Tuba Büyüküstün, Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı Bölümü mezunu. Öğrencilik döneminde reklam filmlerinde oynadı, Tomris Giritlioğlu ile tanışınca oyunculuğa başladı. 2004’de ‘Sultan Makamı’nın son bölümlerinde rol aldı. Bir yıl sonra ‘Çemberimde Gül Oya’daki Zarife rolü ile çıkışa geçti. Yine aynı yıl rol aldığı ‘Babam ve Oğlum’ sinema filminden sonra ‘Ihlamurlar Altında’ dizinde ilk başrolünü oynadı. 2007 yılında ekrana gelmeye başlayan ‘Asi’ ile birlikte şansı iyice açıldı. Çünkü ‘Ihlamurlar Altında’ Arap ülkelerinde çok sevildi. Dizinin gösterildiği ülkelerde bir Hollywood yıldızı gibi karşılandı, reklam filmlerinde oynadı. Tabii Türkiye’de reklamların en aranılan isimlerinden biri olurken, Türkiye’nin yurt dışı tanıtımındaki yeni yüzü de oldu
BERGÜZAR KOREL
Türk sinemasının usta oyuncularından Tanju Korel ile Hülya Darcan’ın kızı olan Bergüzar Gökçe Korel, 1982 yılında doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini 2005 yılında anne ve babasıyla birlikte oynadıkları ‘Zeytin Dalı’ dizisinde edindi. “Babası yardım etti” denmesin diye Bergüzar Gökçe adını kullandı. Bir yıl sonra ‘Kurtlar Vadisi Irak’ sinema filminde rol aldı. Bu filmle başlayan çıkışı, yine o yıl çekimleri yapılmaya başlayan ve halen ekranlara gelmeye devam ‘Binbir Gece’ dizisiyle zirveye ulaştı. Ayrıca düzgün fiziği ve saçlarıyla reklamların aranılan yıldızlarından birisi oldu
BERRAK TÜZÜNATAÇ
1984 doğumlu olan Berrak Tüzünataç, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Bir müzik kanalında haber spikerliği yaparken, 2004 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi’nin workshop’larına katıldı. Bir sene sonra önce ‘Ödünç Hayat’ dizisi ile ‘Beyza’nın Kadınları’ sonra ‘Organize İşler’ sinema filmlerinde rol aldı. Sonradan dahil olduğu ‘Elveda Rumeli’ dizisindeki Vahide rolü ile akrana gelen Tüzünataç, şimdilerde bir şampuan reklamıyla da ekranlara geliyor.
FAHRİYE EVCEN
1986 yılında Almanya’nın Solingen şehrinde doğan Fahriye Evcen, Dusseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bülümü’nde okurken dizi teklifi almaya başladı. Teklifler artınca okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti. 2005 yılında ‘Asla Unutma’ isimli dizi ile oyunculuğa başladı. Üç sezondur ‘Yaprak Dökümü’nde Necla karakteriyle ekrana geliyor. 2007’de ‘Cennet’, geçen yıl da ‘Aşk Tutulması’ isimli sinema filmlerinde oynarken bir dondurma reklamı filmi çekti.