İstanbul Avcılar'da hurdacılık yapan Sinan Ünal'ın kaçırılmasına ilişkin detaylar ortaya çıktı.
Avcılar'da önceki akşam saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda babası ile birlikte hurdacılık yapan Sinan Ünal, iş yerine gelen ve polis olduklarını söyleyen iki kişi tarafından zorla bir otomobile bindirilerek kaçırılmıştı.
Mağdur Sinan Ünal'ı kaçıran şüpheliler bir süre sonra baba Recep Ünal'ı arayarak oğlunun hayatı karşılığında 12 milyon lira fidye istemişlerdi.
FİDYEYİ 13 MİLYON LİRAYA ÇIKARDILAR
Şüpheliler daha sonra polise haber verdikleri gerekçesiyle fidyeyi 13 milyon liraya çıkarttıklarını bildirmişlerdi. O anlar ise aile tarafından cep telefonuyla kayıt altına alınmıştı.
POLİS ALARMA GEÇTİ
Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler olaydan sonra alarma geçerken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Polis ulaştığı güvenlik kamera görüntülerinde, olay öncesinde otomobile bir kişinin binip yaklaşık 40 saniye kaldığını daha sonra otomobilden indiğini, aynı otomobilin içinde bulunan kişilerin dakikalar sonra kaçırma olayını gerçekleştirdiğini tespit etti.