Samimi halleri ile aşk dedikodularını alevlendiren Hande Erçel ile Kerem Bürsin gündemden düşmezken, haklarında ilginç bir iddia ortaya atıldı.
Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, haklarında "Birlikteler mi, değiller mi?" dedikoduları hiç eksik olmayan rol arkadaşları Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in arası açıldı.
Hürriyet'in iddiasına göre araları açıldığı için sette kavga eden ikili yüzünden çekimler yarıda kesilmiş. Bir süre önce boynunu inciten ve boyunlukla gezen güzel oyuncu, ağrıları arttığı için çekimlere devam edemeyeceğini söyleyip birkaç gün izin istemiş.
Yapım şirketi, setin tatil edilmesini Hande Erçel'in boyun rahatsızlığına bağlamış.
"HANDE MÜTHİŞ BİR İNSAN"
Kerem Bürsin, daha önce güzel oyuncu ile ilişki iddialarını yalanlamış, "Hande müthiş bir insan. Sıfır egosu var. Beni motive ediyor. Kendimi çok şanslı hissediyorum" demişti.