ÇOCUĞUNUN AMCASI OLMAKTAN KORKUYORDU!
Esra Erol'da geçen hafta ekrana gelen Talip Çakır ve eşi Fatma Çakır'ın hikayesi herkesi şoke etmişti. Talip'in karısı onun öz ağabeyi ile kaçmıştı ve Talip'in üzerine olan iki çocuktan biri de onun çıkmıştı. Talip şimdi 7 yaşındaki büyük oğlunun gerçekten kendisinden olup olmadığını öğrenmek istiyor. Talip 'çocuğun babası mı yoksa amcası mı' bugün DNA sonuçları ile ortaya çıktı.
EŞİ ABİSİYLE KAÇTI
Talip Çakır eşi Fatma Çakır abisiyle kaçınca 7 yaşındaki oğlunun da kendisinden olmayabileceğini düşünerek DNA testi istedi.
ESRA EROL DNA TESTİ SONUCUNU AÇIKLADI
Esra Erol Cuma günü hem çocuktan hem de Talip Çakır'dan DNA testi için örnek aldırdı. Bugün DNA sonuçları açıklanınca Talip, çocuğun babası mı yoksa amcası mı olduğunu öğrenmiş oldu.
2 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN BABASI KİM?
Yapılan DNA testi sonuçlarına göre Talip Çakır 2 yaşındaki küçük oğlu Umut Çakır'ın babası çıkmadı. Umut'un babası Talip'in ağabeyi Mustafa Çakır çıktı. Talip oğlu olarak üzerine kayıtlı olan Umut'un amcası çıktı.
TALİP ÇAKIRBÜYÜK OĞLU FİKRET'İN BABASI ÇIKTI
DNA testi sonuçlarına göre Talip Çakır'ın büyük oğlu Fikret onun oğlu çıktı. Talip Çakır bu sonucu duyunca çok sevindi.