TATİL BAŞLADI
BEŞİKTAŞ'ta 7 günlük devre arası tatili başladı. Siyah-beyazlı oyuncular 30 Ocak'ta Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalara başlayacak. 3 Ocak'ta ise bir haftalık kamp için Antalya'ya uçulacak. Kartal burada Kayseri, Hamburg ve Vitesse'nin katılacağı WOW turnuvasında mücadele edecek.Kamp 10 Ocak'ta sona erecek.

ŞAMPİYON PİSTLERE DÖNÜYOR
F1'de 7 dünya şampiyonluğu bulunan pistlerin efsane ismi Alman pilot Michael Schumacher 3 yıllık aranın ardından yeniden gaza basmaya hazırlanıyor.
Uzun süredir McLaren takımıyla görüştüğü bilinen Schumi'nin 1 yıllık anlaşmaya vardığı Alman Bild Gazetesi tarafından kamuoyuna duyuruldu. Bild, 40 yaşındaki Schumacher'in McLaren takımının İngiltere'deki ofisinde 1 yıllık sözleşmeyi imzaladığını belirtti. Gazeteye göre Schumi yıllık 7 milyon euro (yaklaşık 14 milyon TL) kazanacak.
Kupa hasreti bitecek
Fenerbahçe'nin savunmadaki başarılı ismi Bekir bu sezon
Türkiye Kupası'nı kazanacaklarını söyledi. Maçı net bir şekilde kazandıklarını vurgulayan Sarı-Lacivertli oyuncu, "Son maçımızda yüksek bir tempo vardı. Şimdi tatil yapacağız ve 2. yarıya daha iyi hazırlanacağız. Belki oyun anlamında çok iyi değiliz ama iyi mücadele ederek kazanmayı biliyoruz. Bu da çok önemli" dedi.