Derbi maçta Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışındaki iddiasını iyice güçlendiren Fenerbahçe'nin teknik patronu Vitor Pereira, karşılaşma sonrası ilginç açıklamalar yaptı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliği devraldıkları derbiyi, hak ederek kazandıklarını söyledi.
Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira, zor bir maç oynadıklarını ve kaliteli bir takıma karşı son ana kadar iyi bir mücadele ortaya koyduklarını anlattı.
Türkiye büyük bir ülke ve diğer ülkelerden saygı görmesi gerekiyor. Rakibimiz 8 gün dinlendi. Biz dinlenemeden oynamamıza rağmen kazandık. Bunun konuşulmasını istiyorum. Galatasaray Lazio ile karşılaştı. Bitik bir görüntüdeydiler. Avrupa'da sonuna kadar gitmek ve kupa ile ligi de kazanmak istiyoruz. Üç kulvarda da kazanmak istiyoruz."
Beşiktaş ikinci yarı üzerimize geldi. Rakibimiz iyi oyunculardan oluşan kaliteli bir takım. Hak ederek aldığımız galibiyetten mutluyum. Bir takım olduğumuzu fazlasıyla hissettim. Bu gece iyi bir uyku çekeceğim" ifadelerini kullandı.