Galatasaray'a transferde çifte müjde

Süper Lig'de son 3 haftaya girilirken zirveye yerleşen Galatasaray, şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı. Sezon sonu şampiyonluk hedefleyerek Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gitmek isteyen sarı kırmızılı ekip bu doğrultuda da transfer çalışmalarına başladı.

Giriş Tarihi:
Takvim Logo

Galatasaray'ın transfer gündemini uzun zamandır meşgul eden iki yıldızdan müjdeli haber geldi.

Takvim Logo

Danny Welbeck sezon sonunda Arsenal'den ayrılıyor...

Takvim Logo

Topçular, Danny Welbeck'in sözleşmesini uzatmamaya karar verdi.

Takvim Logo

İngiliz basınından Sky Sports'un haberine göre Arsenal, Danny Welbeck'e yeni sözleşme teklif etmeyecek.

Takvim Logo

28 yaşındaki yıldız sezon sonu takımdan ayrılacak ve istediği kulübe bedavaya transfer olabilecek.

Takvim Logo

Ayrıca Arsenal teknik direktörü Emery, Welbeck'in sezon sonu ayrılacağını doğruladı.

Takvim Logo

Futbol Arena'nın haberine göre Galatasaray ile anılan Danny Welbeck, eğer maaş konusunda ikna edilebilirse gelecek sezon sarı kırmızılı formayı giyebilir.

Takvim Logo

Danny Welbeck bu sezon Arsenal formasıyla 14 resmi maçta 5 gol ve 1 asist kaydetti.

Takvim Logo

GARY CAHILL AYRILMAK İÇİN GÜN SAYIYOR
The Telegraph sitesinin haberine göre 33 yaşındaki Chelsea kaptanı Gary Cahill de, sezon sonu takımdan ayrılacağını açıkladı.

Takvim Logo

İngiltere Premier Lig ekibinde mutsuz olan ve forma şansı bulamayan tecrübeli stoper, teknik direktör Maurizio Sarri'ye saygı göstermek için büyük çaba sarf ettiğini söyledi.

Takvim Logo

Cahill açıklamasında şunları söyledi;

Takvim Logo

"Neden oynatmadığını bana açıklaması gerekirdi. Bu sezon benim için çok kötü geçti.Chelsea'den ayrıldığımda bu sezonu kafamdan sileceğim."

Takvim Logo

Gary Cahill bu sezon 7 resmi maçta forma giyerken, İngiltere Premier Lig'de yalnızca 1 maça çıkabildi.

Takvim Logo

Öte yandan Fenerbahçe'nin de Gary Cahill transferinde devrede olduğu iddia ediliyor.