Galatasaray, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını birçok bölgede sürdürüyor.
Sarı-kırmızılı ekipte bir yandan Mauro Icardi'nin sözleşme durumu netleştirilmeye çalışılırken, diğer yandan alternatif isimler üzerinde de yoğun mesai harcanıyor.
Bu doğrultuda Galatasaray'ın, kısa süre önce Fenerbahçe'den ayrılan Jhon Duran transferinde önemli aşama kaydettiği belirtilirken, sarı-kırmızılıların radarına eski bir Fenerbahçeli daha girdi.
FENERBAHÇE'DEN AYRILAN İKİ İSİM GÜNDEMDE
Bonservisi Al Nassr'da bulunan Jhon Duran ile yapılan görüşmelerde büyük mesafe kat eden Galatasaray'ın, savunma hattı için de dikkat çeken bir hamle hazırlığında olduğu öne sürüldü.
Sarı-kırmızılı yönetimin, Al Hilal forması giyen Yusuf Akçiçek'i kadrosuna katabilmek için temaslarını sürdürdüğü ifade edildi.
20 yaşındaki stoperin yeniden Türkiye'ye dönme ihtimalinin masada olduğu belirtilirken, Galatasaraylı yöneticilerin oyuncu cephesiyle görüşmeler gerçekleştirdiği aktarıldı.
Tarafların transfer için uygun bir formül üzerinde çalıştığı, şartların oluşması halinde Yusuf Akçiçek'in sarı-kırmızılı formayı giymesinin gündeme gelebileceği kaydedildi.
ALTYAPISINDA BAŞLADI, FENERBAHÇE'DE PARLADI
Yusuf Akçiçek'in kariyer yolu da dikkat çekiyor.
Futbola Galatasaray altyapısında başlayan genç savunmacı daha sonra Fenerbahçe altyapısına transfer olmuş ve burada gösterdiği performansla A takıma kadar yükselmişti.