Fenerbahçe 3 yıl için bonuslarla beraber 35 milyon TL karşılığında transferi bitirdi...
Fenerbahçe, uzun süredir istediği Valencia'nın yıldızı Feghouli'nin peşini asla bırakmamış, kısa süre önce de menajerini İstanbul'a getirip sezon sonu için el sıkışmıştı.
İspanyol ekibiyle biten mukavelesini uzatmaya yanaşmayan Cezayirli oyuncu için birçok devle yarışan sarı lacivertlilerin, hazırladıkları 3 yıllık bir paketle işi bitirdiği öğrenildi.
Şu an yılda yaklaşık 2.5 milyon Euro dolayında (8 milyon TL) bir para kazanan ve Valencia ile ilk etap görüşmelerinde bu rakamın 4 milyon Euro (yaklaşık 13 milyon TL) nete çekilmesini isteyen Feghouli, istediği rakamı alamayınca masadan kalkmıştı.
O pazarlıklardan da haberdar olan Fenerbahçe yöneticilerinin, 26 yaşındaki oyuncunun istediği yıllık ücreti büyük ölçüde karşıladığı ortaya çıktı