Galatasaray'da ibrasızlık kaosu sonrası yaşanan gelişmeler taraftarlar tarafından dikkatle takip ediliyor.
Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak'ın daha önce sözlü olarak 5 yıllık anlaşmaya vardığı Fatih Terim'in ise yönetimin değişmesi durumunda sözleşme imzalamayacağı iddia edildi.
Eğer Fatih Terim sözleşme imzalamazsa Galatasaray'da bir Fatih Terim dönemi daha kapanacak. Ancak bu Galatasaray için bir ilk değil.
'BİR DAHA ASLA GALATASARAY'I ÇALIŞTIRMAYACAĞIM'
Fatih Terim 2004 yılında yaptığı açıklamada da Galatasaray'dan ayrıldığını açıklamıştı. Fatih Terim Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile oynadığı maç sonrası şu açıklamayı yapmıştı:
''Şu anki vedam döneceğimi gösteren bir veda değil. Galatasaray'daöğrendiklerim, her şeyi ulu orta kamuoyunun önünde tartışmak değildi. 20.45 itibariyle Galatasaray'da teknik direktörlük ceketini tamamen astım. Bir daha asla Galatasaray'da teknik direktör olarak çalışmayacağım. Türkiye'de de çalışmayacağım. Vedam biraz geniş kapsamlı veda. Siz Fatih Terim olun bir takım şeylere maruz kalın. Benim ihtiyacım yok kendimi savunmaya. Yurtdışında biz yine kendi insanlarımızı temsil etmeye devam ederiz.''
Fatih Terim bu sözleri unutulmazlar arasına girmişti.
Ancak unutulmaz sözler sadece Fatih Terim'e ait değil.
RIDVAN DİLMEN
"Türkiye'de benim kaliteme yaklaşan bir futbolcu göremiyorum. Ancak Barcelona'nın Arjantinli oyuncusu Messi bana benziyor. Messi ilerde benim gibi olabilir. Zidane'ın en büyük özelliği; arkada gözü vardı. Top gelmeden karar verirdi. Oğuzhan da öyle. Topu aldıktan sonra karar veriyor. Bu da tecrübe kazandıkça olacaktır. Bir de korkak. Kramponu gördü mü korkuyor. Bu da genç olduğu için"