2010-2012 yılları arasında ekranlara gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Yahşi Cazibe dizisinde canlandırdığı 'Simge' karakteriyle hafızalarda geniş yer edinen Hande Katipoğlu, uzun bir aradan sonra yeniden izleyici karşısına çıktı. "Mağdurum da mağdurum" sözleriyle döneme damga vuran ünlü oyuncu, yeni projesiyle ekran yolculuğuna tekrar başladı.
YENİ PROJE, BAMBAŞKA BİR İMAJ
Pis Yedili, Paşa Gönlüm, Kalbim Ege'de Kaldı, N'olur Ayrılalım, Jet Sosyete ve Tutunamayanlar gibi birçok yapımda rol aldıktan sonra bir süredir ekranlardan uzak kalan Hande Katipoğlu, 'Evlilik Güzeldir' dizisinin kadrosuna dahil oldu.
Fikret Kuşkan, Hande Soral, İlayda Alişan, Seçkin Özdemir, Yusuf Çim, Nil Sude Albayrak, Berk Bakioğlu, Ferit Aktuğ ve Anıl Çelik gibi isimlerin yer aldığı dizide kamera karşısına geçen oyuncu, imajıyla dikkat çekti.
SARI SAÇLARA VEDA ETTİ
Yıllardır sarı saçlarıyla görmeye alışık olunan ünlü isim, yeni rolü için saçlarını kestirip kahverengiye boyattı. Sade tarzı ve kısa kahverengi saçlarıyla dikkat çeken Katipoğlu'nun son hali kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi.
"RESMEN BAŞKASI OLMUŞ"
Ünlü oyuncunun geçirdiği büyük değişim sonrası sosyal medyada yorum yağdı. Takipçileri Katipoğlu'nun yeni görüntüsü için "Resmen başkası olmuş", "Asla tanıyamadım", "Gerçek mi bu ama konuşması hâlâ aynı" ve "Ne kadar da değişmiş" yorumlarında bulundu.