Survivor 2022 All Star yarışmasında gönüllüler takımında yer alan ve performansıyla yarışmaya damga vuran Seda Ocak, çıktığı ilk eleme potasında adadan elenerek herkesi şoke etmişti. Survivor'dan döndükten hemen mangal açıklamasıyla şaşkına çeviren Seda Ocak, son paylaşımıyla olay yarattı. Ocak, adadan arkadaşı Anıl Berk Baki'nin konuştuğu bir anı etiketledi ve söylemleriyle sosyal medyayı salladı.
Geçtiğimiz günlerde Survivor'da 'açlık' açıklamasıyla gündeme gelen Seda Ocak, adadan döndükten sonra olay paylaşımlara imza atmaya devam ediyor. Survivor 2022 All Star'da çıktığı ilk eleme potasından elenerek destekçilerini büyük üzüntüye uğratan Seda Ocak, son açıklamasıyla gündem yarattı.
ELEMEYE GİRDİĞİ İLK POTADA VEDA ETTİ
Seda Ocak, Survivor 2022 gönüllüler takımında geçtiğimiz haftalarda eleme potasına girdi. Survivor'ın başlamasından bu yana başarılı performans çizen Seda Ocak, girdiği ilk eleme potasında adaya veda etmişti.
İSTANBUL'A DÖNER DÖNMEZ PAYLAŞIM YAPTI
İstanbul'la döner dönmez paylaşım yapan Seda Ocak, kimseye kırgın olmadığını sadece Survivor'ı gerçekten performansı iyi olan birinin kazanmasını istediğini dile getirdi.
Seda Ocak paylaşımında, "Selamlar herkese… beni seven, bu yolculukta yanımda olan, duasını desteğini esirgemeyen herkese çok çok çok teşekkür ederim. Lütfen hakkınızı helal edin. Şunu söylemem gerekir ki; kimseye kızgın ya da kırgın değilim. Orası survivor! Bir çok şey yaşandı ve bitti. Zamanla kırgınlıklar kızgınlıklar yaşamış olabilirim ama biriyle tartıştım diye onun hakkında kötü insan ya da karaktersiz demiyecek kadar vicdanım var.Hayatım boyunca kin ve nefret dolu bir insan olmadım. Evet çok üzgündüm ta ki… uçakta 20 yaşlarında,akıl sağlığı yerinde olmayan, çığlıklar atan, annesinin özür dilerken ağladığı bir genci görene kadar. O an bütün kırgınlıklarım ,kızgınlıklarım, isyanım bitti. Ne kadar güzel bir oyunun parçası olduğumu, burada bitmesi gerektiğini, hayatta üzülecek çok daha acı verici şeyler yaşandığını farkettim. Şimdi evimde ailemle birlikteyim ve gerçekten vicdanım çok rahat. Ben hedefime ulaştım. Diller ne derse desin kimseyi kırmadan, iftira atmadan, yalan söylemeden, oynamadan, arkasından konuşmadan, açığını ayıbını ortaya koymadan, bana en uzak gördükleriniz için bile yapabileceğim her şeyi yaparak, yine insanları olduğu gibi kabul ederek yaşadım orayı ve bütün hırsı her gün o parkurda bıraktım." ifadelerine yer vermişti.