Seda Sayan, Safiye Soyman'ın yaptırdığı operasyonu yaptırdı artık tanınmaz halde. İşte habeirn detayları...
Seda Sayan'ın kankası Safiye Soyman geçtiğimiz günlerde 'Lolita lift' denilen estetik operasyonu yaptırmıştı. Safiye Soyman'ı operasyon esnasında yalnız bırakmayan Seda Sayan, "Güzelliğimize güzellik katıyoruz. Doyamıyoruz güzelleşmeye" şeklinde konuşmuştu. Safiye Soyman'ın yaptırdığı işlemi çok beğenen Seda Sayan ise paylaşıma yorum yaparak "Maşallah çok güzel oldu" demişti.
Safiye Soyman'ın son haline sosyal medyada hem takipçilerinden hem de ünlülerden yorum yağmıştı.
Yaptırdığı esetiğin ardından paylaşımlarına devam eden Safiye Soyman son halini paylaşmıştı. Safiye Soyman'ın son hali sosyal medyayı ikiye bölmüştü.
Sonrasında Nişantaşı'nda görüntülenen Safiye Soyman, "10 gün önce ameliyat oldum, boyun ve gıdı gerdirme. Pişman değilim, genç kız gibi oldum. Baya kesip biçti ve aldılar" demişti.