Fahriye Evcen aşka geldi eşi Burak Özçivit'i yere göğe sığdıramadı "Onu her haliyle seviyorum" GQ gecesine aşk dolu bakışlarla damga vurmuştu

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, 2017 yılında evlendi ve 2019'da Karan'ı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı. Ocak ayında ise küçük oğulları Kerem'e kavuşan çift önceki akşam düzenlenen GQ Men of the Year 2023 ödül törenindeydi. Etkinlikte gazetecilerle bir araya gelen Fahriye Evcen, eşinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim Logo

Oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2017 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

Takvim Logo

Ünlü çift, 2019'da Karan'ı kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşadı. Evliliklerini iki çocukla taçlandıran ikili, Ocak ayında ise Kerem adını verdikleri oğullarına kavuştu.

Takvim Logo

Burak Özçivit-Fahriye Evcen, önceki gece GQ Türkiye'nin düzenlediği ödül törenine katıldı.

Takvim Logo

Fahriye Evcen, etkinlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Takvim Logo

"FAHRİYE İLE BAŞ BAŞA YURT DIŞINA GİDECEĞİZ"

Evcen, "Burak'ın sürekli yurt dışında olmasından hiç rahatsız değilim. Burak bana ve çocuklarına geri kalan bütün vaktini organize ediyor" derken araya giren Özçivit; "Aileme sürekli zaman ayırıyorum. İki gün sonra Fahriye ile baş başa gideceğim yurt dışına" dedi.

Takvim Logo

Ses tellerinde sorun yaşayan Fahriye Evcen "Hasta oldum. Çocuklar dönüşümlü olarak hasta oldular. Ben de nasibimi aldım. İnanılmaz bir salgın durumu var" açıklamasında bulundu.

Takvim Logo

"BURAK KENDİNE ÇOK GÜZEL BİR ÇİZGİ YAKALADI"

Muhabirlerin "Burak Özçivit küpe taksa tepkiniz ne olur?" sorusuna yanıt veren ünlü isim; şöyle konuştu:

Takvim Logo

Burak kendine çok güzel bir çizgi yakaladı. Onu bu haliyle çok seviyorum. Onu her haliyle seviyorum.

Takvim Logo

GECEYE DAMGA VURAN BAKIŞLAR

Özçivit, "10. Yıl Özel İkon" ödülünün sahibi oldu. Ödülü alırken yaptığı konuşması ise geceye damga vurdu.

Takvim Logo

Özçivit konuşmasında "İki evlat sahibi olarak çocukların öldürüldüğü bir yerde hiçbir şekilde böyle bir dünyayı ben şahsım adına kabul etmiyorum. O yüzden inşallah çocukların öldürülmediği bir dünyada buluşmak üzere demek istiyorum. Bu bireysel benim kendi içimden geçen o yüzden sizlere bununla ilgili teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Takvim Logo

Burak Özçivit, konuşmasını yaparken eşi Fahriye Evcen'in ise gururla baktığı anlar kameralara yansıyınca ortaya çok güzel bir tablo çıktı.

Takvim Logo

Burak Özçivit'in konuşmasını gören sosyal medya kullanıcılarından gelen tepkiler ise şöyle;

"Fahriyecim kocan adam çıktı"

Takvim Logo

"Osman Bey yakışanı yapmış."

"Fahriye o bakışlarda yalnız değilsin ve çok haklısın"

"Yengemin yüzündeki gurur"

Takvim Logo

"Fahriye'nin o gururlu bakış peki"

"O benim kocam bakışı"

Takvim Logo

FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT'İN OĞULLARI

Takvim Logo

Karan

Takvim Logo

Karan

Takvim Logo

Kerem - Karan

Takvim Logo

Kerem

Takvim Logo

Kerem

Takvim Logo

Kerem