
Ekranların reyting rekortmeni dizisi "A.B.İ.", heyecan dolu yeni bölümüyle 17 Şubat Salı akşamı saat 20.00'de atv ekranlarında olacak. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı, OGM Pictures imzalı yapımda bu hafta kartlar yeniden dağıtılıyor.

DOĞAN KÖŞEYE SIKIŞIYOR
Doğan ve Çağla, kendilerini bir anda Şimşek'in kurduğu o tehlikeli tuzağın tam ortasında buluyor. Ortaya çıkan fotoğraflar, Tahir'e saldıran ismin Sinan olduğunu belgelerken, Şimşek'in sunduğu teklif Doğan'ı köşeye sıkıştırıyor.

İSTANBUL'U TERK Mİ EDİYOR?
Melek'in özgürlüğüne karşılık Doğan'ın önünde tek bir seçenek var: Üç gün içinde İstanbul'u terk etmek!

TÜM DENGELER YERLE BİR OLUYOR
Aile sırlarının ve geçmiş günahların gölgesinde kalan Çağla, babasının ölümüne dair öğrendiği o sarsıcı gerçekle yıkılıyor. Sinan'ın adının hem Tahir'e yapılan saldırıda hem de yıllar önceki o cinayette geçmesi, aile içindeki tüm dengeleri yerle bir ediyor.

SİNAN SON KOZUNU OYNUYOR
Tahir'in gözlerini açması yalıda büyük bir umut yaratsa da geçirdiği ağır nöbet yürekleri ağza getiriyor. Doğan, babasını hayata döndürmek için çırpınırken; köşeye sıkışan Sinan son kozunu oynuyor.


