Sapkın LGBT'lilere geçit töreni, Drag Queen şov ile "Son Akşam Yemeği" skadalı… Fransa'nın ev sahipliği yaptığı Paris 2024 Yaz Olimpiyatları pedofiliye ve sapkınlığa sahne olmaya devam ediyor.
SAPKINLIĞIN SAHNESİ FRANSA
Paris'te düzenlenen Yaz Olimpiyatları'nda sapkınlık öyle bir noktaya ulaştı ki dünyanın dört bir yanındaki Hristiyanlardan da Fransa'ya tepki yağıyor. Hristiyanlar özellikle Hz. İsa'nın tasvir edildiği "Son Akşam Yemeği" eserinin Drag Queen ile sözde "yeniden canlandırılmasına" tepki gösteriyor.

2024 Paris Olimpiyatları'na ev sahipliği yapan Fransa'nın açıkça İsrail'e destek verdiği bilinirken Olimpiyatlar, pedofilinin yanı sıra siyonizm destekçiliğinin de adresi oldu.

FİLİSTİN BAYRAKLI PROTESTOYA MÜDAHALE
2024 Paris Yaz Olimpiyatları Oyunları'nda İsrail ile Paraguay karşı karşıya geldi. Parc des Princes Stadyumu'nda oynanan mücadelede İsrail'e tepki olarak Filistin bayrakları açıldı.

Fransa Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Organizasyon Komitesi (COJOP) ise maç sırasında ellerinde Filistin bayrakları taşıyan ve "Soykırım Olimpiyatları" yazılı pankart açarak İsrail'i protesto eden taraftarlar hakkında "Yahudi karşıtı" eylemde bulundukları gerekçesiyle şikayette bulundu.







