
15 ülkenin katılım gösterdiği 2022 Erkekler Kainat Güzeli yarışmasında sporcu ve spor hekimi Darya Kamil, birinci seçildi.

Kerküklü Darya Kamil'i beğenmeyenler sosyal medyada, "Korona nedeniyle yarışmaya kimse katılmamış mı" yorumunda bulunarak tepki gösterdiler.

Birinciliğini sosyal medya üzerinden hayranlarına duyuran Kamil, "Gençlere ve yeni nesle mesajım; egzersiz yapmak insan sağlığı için çok önemli bir faktördür. Uyuşturucu ve alkolden uzak durun.

Arap dünyası düzeyinde gençleri, çocukları, yaşlıları ve hayır kurumlarını desteklemeyi esas alıyorum. Ve hayalim spor alanında bir iz bırakmak, fakir ve yetimlere yardım etmek. İnsani veya hayır amaçlı olmayan hiçbir unvanın benim için bir anlamı yoktur." ifadelerine yer verdi.

Darya Kamil'in Kainat Güzeli seçilecek kadar etkileyici bir yanının bulunmadığına dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları, sokakta onun gibi binlerce erkeğin bulunduğunu söyleyerek yarışma sonuçlarını ti'ye alan ifadeleri kullandılar.