Cimbom'un Drogba rüyası

Cimbom'da hedef Chelsea!.. Yönetim gelecek hafta Londra'ya gidip Drogba'nın yanı sıra Malouda&Kalou için de görüşmeler yapacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2012 Güncelleme 20 Mayıs 2012, 02:19
Cimbom’un Drogba rüyası

İÇİNDEKİLER

Dış transferde dünyaca ünlü 2-3 yıldızı renklerine bağlamak isteyen Galatasaray yönetiminin listesi kabarıyor... İlk planda golcü ve kanat oyuncusu arayışlarına başlayan Sarı-Kırmızılılar'da yeniden Didier Drogba sesleri yükseliyor. Yönetim, geçen sezon başında yaklaşık 3 ay boyunca peşinden koştuğu Fildişili futbolcu için birkez daha girişimlere başladı.

AYSAL İSTEDİ, TERİM ONAY VERDİ!
Başkan Ünal Aysal'ın çok beğendiği tecrübeli forvet konusunda teknik direktör Fatih Terim'den de onay geldiği belirlendi. Yönetim transferi bitirmek için tüm şartları zorlayacak. Transferde rotasını adeta Chelsea'ye çeviren Sarı-Kırmızılılar'ın önümüzdeki günlerde Londra'ya giderek bir taşla üç kuş vurmaya çalışacağı gelen bilgiler arasında.

YÖNETİM ÜÇ YILDIZIN DA PEŞİNDE
Yöneticiler, Drogba'nın dışında Florent Malouda ve Salomon Kalou konusunda da girişimlerde bulunacak. Malouda için Chelsea ile masaya oturacak olan Sarı-Kırmızılılar, sözleşmesi sona eren Drogba ve Kalou'nun menajeri ile temasa geçecek. Fildişili yıldızın milli takımda çok yakın arkadaşı olan Eboue de transfer konusunda yaptığı açıklamalarla taraftarları heyecanlandırdı.

EBOUE: KALOU İLE KONUŞACAĞIM
Kalou ile birlikte Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi çok istediğini söyleyen Eboue, "Kendisiyle görüşüp Türkiye'ye gelmesi için ikna etmeye çalışacağım. Umarım başarılı olurum" dedi. Fakat şu anda boşta olan yıldız futbolcuya birçok takımın teklifte bulunması transferin önünde engel olarak duruyor.

DIDIER DROGBA?
11 Mart 1978'de Fildişi'nde doğdu. Futbola Fransa'da başladı. 1998'de Le Mans'da adını duyurdu. 2002'de Guingamp'a geçti. 2003'te Marsilya'da yıldızlaştı ve Chelsea'nin yolunu tuttu. İngiliz kulübünde 340 maçta 156 gol attı.