Galatasaray'da 5 büyük problem

Cimbom, hepsi birbirinden zorlu geçmeye aday G.Birliği, F.Bahçe ve Trabzon maçlarında çok sayıda as futbolcusunu oynatamayacak.

Giriş Tarihi 02 Aralık 2011, 00:00 Güncelleme 02 Aralık 2011, 09:32
Galatasaray’da 5 büyük problem

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de inişli çıkışlı bir grafik çizen G.Saray, zorlu maç periyoduna girerken sakatlar ve cezalılar yüzünden sıkıntı yaşarken bu durum en çok teknik direktör Fatih Terim'i düşündürüyor. 10 gün içerisinde, aralarında F.Bahçe ve Trabzonspor'un da olduğu 3 zorlu sınav verecek olan sarı kırmızılılarda İmparator, 5 büyük problemle karşı karşıya...

Elmander ve Engin'in cezaları

Sivasspor maçında kırmızı kart gören Engin ile Elmander'e 2'şer maç ceza verildi. Yönetim, kulüp avukatlarına detaylı savunma hazırlatıp Tahkim Kurulu'ndan cezaların 1'er maça indirilmesi için harekete geçti. Tahkim, ret kararı verirse iki oyuncu G.Birliği ve F.Bahçe maçlarında yok.

Gençlerbirliği'nin evi kale gibi

Bu sezon ligin en iyi iç saha performansına sahip takımı G.Birliği. Başkent'teki maçlarda henüz yenilgi yüzü görmeyen, bir hafta önce F.Bahçe'yi elinden kaçıran kırmızı siyahlıların karşısına G.Saray, Engin, Elmander, Ujfalusi, Sabri ve Yekta gibi 5 as oyuncusundan yoksun çıkacak.

Sercan 11'de nasıl oynayacak?

Kadro kurmakta zorluk çeken Terim, G.Birliği maçında Sercan ile Servet'e zorunlu olarak ilk 11'de görev verecek. Ujfalusi'nin yoklğunda Servet'in, Elmander'in yerine oynayacak olan Sercan'ın performansları merak konusu. Baros-Sercan ikilisinin forvetteki uyumunu da maçta göreceğiz.

Semih Kaya da cezalı olursa...

Servet ve Gökhan'ı kulübeye gönderen genç Semih Kaya'nın 3 sarı kartı var. Semih, G.Birliği maçında da sarı kart görürse cezalı duruma düşüp derbide forma giyemeyecek.

Yedeklerin durumu iyi değil

Terim'i en çok düşündüren konulardan biri de, 14-15 kişilik kadronun dışındaki oyuncuların istenilen seviyeye gelememesi. Emre , Çağlar, Aydın, Serkan ve Ceyhun, arzulanan seviyeye gelemedi.