Aslan, Melo'nun tapusunu istiyor

G.Saray'ın ligde yaptığı 3 maçta 90 dakika forma giyen Felipe Melo, sergilediği performansla gönülleri fethetti.

Giriş Tarihi 24 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 24 Eylül 2011, 13:18
Aslan, Melo’nun tapusunu istiyor

İÇİNDEKİLER

Sarı-Kırmızılı yönetim, Juventus'tan bir yıllığına kiraladığı yıldız oyuncunun bonservisini almak istiyor. İtalyan ekibinin bu teklife yanaşmaması halinde Brezilyalı futbolcu, bir yıl daha kiralanacak.

Galatasaray, kiralık olarak renklerine bağladığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo'nun sezon sonunda bonservisini almayı planlıyor. Transfer döneminde yüksek maliyeti sebebiyle Sarı-Kırmızılı yönetimin Juventus'tan bir milyon 500 bin Euro karşılığında kiraladığı Melo, ligde oynadığı üç maçta ortaya koyduğu başarılı futbolla göz kamaştırdı.

Teknik Direktör Fatih Terim'in, her maç 90 dakika forma verdiği yıldız oyuncunun, sezon sonunda bonservisinin alınması için Başkan Ünal Aysal yönetimine rapor verdiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetim, Juventus'un futbolcu için 13 milyon Euro olarak belirlediği bonservisi 10 milyon Euro'ya almaya çalışacak. Cim Bom, ocak ayında İtalya'ya çıkarma yaparak Juventus'a resmî teklifini iletecek. Bu rakamın kabul görmemesi halinde Sarı-Kırmızılılar, bu kez haziran ayında 11 milyon Euro'luk yeni teklifle İtalyan ekibinin kapısını çalacak. Juve'nin Fiorentina'dan 25 milyon Euro'ya aldığı Melo'yu bu rakama da satmaya sıcak bakmaması durumunda, bu kez sözleşme şartları devreye sokulacak. Melo, 1 milyon 500 bin Euro karşılığında bir sezon daha kiralanacak.