"Goller atmaya geldim!"

Galatasaray'ın Romanya'nın Steaua Bükreş takımından transfer ettiği Bogdan Stancu, sarı-kırımızılı takımın başarısı için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Giriş Tarihi 22 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 24 Ocak 2011, 17:23
Goller atmaya geldim!

İÇİNDEKİLER

Rumen futbolcu, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, transfer sürecinin çok hızlı gerçekleştiğini belirterek, ''Gerçekten her şey çok çabuk gelişti ben de inanamadım böyle bir gelişme olduğuna. Büyük bir kulüp ve camiaya geldim. Rüyam gerçekleştiği için çok mutluyum. Bu kulüp için elimden geleni yapmaya hazırım'' dedi.

Transferinin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Stancu, ''Kadro ve kalite olarak Türkiye'nin en iyi takımlarından birisine geldim. Galatasaray her zaman kazanmak zorundadır ve her zaman şampiyonluğa ve büyük hedeflere oynamak zorundadır. Galatasaray'a beni getiren Sayın Hagi ve yöneticilere teşekkür ediyorum. İstiyorum ki performansımla katkı yapayım ve hep birlikte Galatasaray'ı hak ettiği yere taşıyalım. Genç bir oyuncu olarak gol atmayı çok seviyorum, gol atmaya geldim'' diye konuştu.

Lakabının ''Kedi'' olduğunun belirtilerek, yöneltilen bir soru üzerine Bogdan Stancu, gençliğinde çok duygusal ve çekingen olduğunu anlatarak, ''Artık büyüdüm, belli bir yaşa geldim. Şimdi o kadar duygusal olduğumu sanmıyorum. Kedi lakabı da duygusallığımdan değildi. Her zaman kalenin ağzında beklediğim ve gol atmayı sevdiğim için o zamanki antrenörlerim öyle bir lakap taktılar. Fareyi bekleyen kedi gibiydim, gol atmayı bekleyen bir futbolcu olarak'' ifadesini kullandı.

Galatasaray'ın çok ateşli taraftarlara sahip olduğunu dile getiren Stancu, ''Galatasaray maçlarını mümkün olduğu kadar takip etmeye çalıştım. Gerçekten çok ateşli bir taraftarlara sahip olduklarını gördüm. Bundan sonra da aynı şekilde devam etmelerini istiyorum. Her zaman takımın yanında olmalarını isterim. Tabii ki hedeflerimize ulaşmak için her zaman taraftarlara ihtiyacımız var. Mümkün olduğu kadar yanımızda olsunlar. Çünkü biz elimizden geleni yaparak, hedeflerimize ulaşmaya ve onları memnun etmeye çalışacağız'' dedi.