Galatasaray'da imzalar atıldı

Galatasaray Kulübü Yekta Kurtuluş ve Bogdan Stancu ile 4.5, Robinson Zapata ile de 1,5 yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Giriş Tarihi 21 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 21 Ocak 2011, 12:23
Galatasaray’da imzalar atıldı

İÇİNDEKİLER

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray 3 yeni transferini resmi internet sitesi aracılığı ile duyurdu...Galatasaray, Yekta Kurtuluş, Stancu ve Zapata ile anlaştığını borsaya bildirdi...Galatasaray yekta için 3 milyon 750 bin euro, Stancu için 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek...Yekta ve Stancu ile 4.5 yıllık, Zapata ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı...


Galatasaray resmi internet sitesinden yaptığı 3 transferi de duyurdu. İşte Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklama;

"Galatasaray Sportif AŞ, Kolombiyalı kaleci Robinson Zapata, Rumen forvet oyuncusu Bogdan Stancu ve Kasımpaşa Spor Kulübü'nden Yekta Kurtuluş ile kesin anlaşmaya varmıştır.

Buna göre; Romanya'nın Steaua Bükreş takımından Kolombiyalı kaleci Robinson Zapata ile 1.5 yıllığına, Yine aynı takımdan Rumen forvet oyuncusu Bogdan Stancu ile 4.5 yıllığına, Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'dan orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş ile 4.5 yıllığına anlaşmaya varılmıştır.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nda forma giyecek yeni sporcularımıza üstün başarılar dileriz."