Galatasaraylılara sürpriz var!

Colin Kazım ve Culio ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray yönetimi, iki futbolcuyu daha renklerine bağlayıp, yarınki Türk Telekom Arena'nın açılışında taraftarına sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Giriş Tarihi 14 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 14 Ocak 2011, 16:12
Galatasaraylılara sürpriz var!

İÇİNDEKİLER

Zaman'ın haberine göre, G.Saray, yarın yapılacak Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışında transfer sürprizi yapmaya hazırlanıyor. Kadrosunu Colin Kazım ve Arjantinli Culio ile güçlendiren Sarı-Kırmızılı yönetimin, son dönemde orta saha ve forvet transferinde de büyük aşama kaydettiği öğrenildi.

Sportif Direktör Adnan Sezgin'in, Teknik Direktör Hagi'nin transfer listesinde yer alan bir orta saha ve bir forvet oyuncusu ile büyük ölçüde anlaştığı ifade edildi. Sarı-Kırmızılıların transfer edilecek oyuncuları, yarınki Türk Telekom Arena'ya getirerek şov yapması bekleniyor. Yönetim, getireceği oyuncuların isimlerini açıklamazken son dönemde Adnan Sezgin'in mesaisinin büyük bir bölümünü Fiorentina'nın Rumen golcüsü Adrian Mutu ve Arjantinli Formica için harcadığı biliniyor.

Başkan Adnan Polat'ın özel talimatıyla Mutu ve Formica'nın transferlerini Türk Telekom Arena'nın açılışına yetiştirmeye çalışan Adnan Sezgin'in bu iki oyuncu ve kulüpleriyle yoğun temas halinde olduğu belirtiliyor. Bu oyuncularda yaşanacak olumsuz gelişmeleri göz önünde bulunduran Sezgin'in başka isimlerle de temas halinde olduğu belirtiliyor. Transferlerin yarın sabah açıklanması bekleniyor.