İşte Cimbom'un son hedefi...

Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin bir kez daha yurt dışına çıktı, CFR Cluj’da forma giyen ve bonservisi 4 milyon euro olan Fildişi Sahilli golcü için görüşmelere başladı.

Giriş Tarihi 10 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 10 Ocak 2011, 12:54
İşte Cimbom’un son hedefi...

İÇİNDEKİLER

Kazım ve Culio'yu renklerine bağlayarak hücum hattını güçlendiren sarı-kırmızılı yönetim, Hannover maçından sonra tedavisine devam edilen Milan Baros'un durumundaki belirsizlikten yakınarak, forvet takviyesini zorunlu olarak gösteren Teknik Direktör Gheorghe Hagi'nin talebini yerine getirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Milliyet'in haberine göre, Sportif Direktör Adnan Sezgin transfer görüşmeleri için bir kez daha yurt dışına çıkarken, Romanya'nın CFR Cluj takımında forma giyen 2.03 boyundaki Lacina Traore'nin listenin ilk sırasında yer aldığı bildirildi. Fiorentina ile yollarını ayıran Adrian Mutu ile Steaua Bükreş'te forma giyen Bogdan Stancu'nun da adaylar arasında olduğu vurgulandı.

Adnan Sezgin'in, Romanya-İtalya hattında çalışmalarını sürdürdüğü ifade edilirken, yönetimin forvet transferine noktayı bugün ya da yarın koyması bekleniyor. Hagi'nin yeni transfer Arjantinli Culio ile uyumu nedeniyle 20 yaşındaki Traore'ye daha sıcak baktığı, Mutu'nun ise aldığı cezalar ve ilerleyen yaşı nedeniyle alternatif olarak düşünüldüğü ifade edildi.

Sezgin'in, Traore'nin 4 milyon euro olan bonservis bedelini aşağı çekmek için uğraştığı, Hagi'nin de gelişmeleri dakika dakika izlediği kaydedildi.