"Galatasaray'la anlaştım"

Galatasaray'da yönetim, teknik direktör Hagi'nin verdiği listeye göre, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Giriş Tarihi 07 Ocak 2011, 00:00 Güncelleme 07 Ocak 2011, 16:50
Galatasaray’la anlaştım

İÇİNDEKİLER

Colin Kazım ve Culio'yu alarak orta alanın kanatlarındaki açığını kapatan sarı kırmızılıların, ön libero ve hücuma yönelik orta alan oyuncusu arayışlarında da, sonuca ulaşmak üzere oldukları öğrenildi.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Arjantin'in Newell's Old Boys takımında oynayan Mauro Formica'nın transferi için girişimlerini sürdüren Galatasaray'ın, bu transferdeki küçük pürüzleri gidermek üzere olduğu ifade ediliyor. Arjantinli futbolcu da Galatasaray'da oynamak istediğini ülke basınına açıklamasının ardından, Newell's Old Boys teknik direktörü Sensini de Formica'nın transferinin bitmek üzere olduğunu doğrular şekilde konuştu. Kulübün resmi sitesine açıklamalarda bulunan Sensini, yönetimin kendisine, gelecek sezonun planmasında Formica'yı düşünmemesi gerektiğini söyledi.

Formica'yı alarak 10 numara sıkıntısını gidermek isteyen Galatasaray'ın gündeminde yer alan bir başka Arjantinli de, Anderlechtli Lucas Biglia. Orta alanda oyunun iki yönünü de iyi oynayan Biglia'yı renklerine bağlamak için önemli yol kateden sarı kırmızılı yönetimin, Belçika kulübüyle görüşmelerini sıklaştırdığı ve Arjantinli oyuncunun transferini hafta sonuna kadar bitirmeyi plandığı belirtiliyor.