Fenerbahçe-Başakşehir maçı öncesi iddialı açıklamalar

Süper Lig'de bu hafta oynanacak en kritik maç olan Fenerbahçe-Başakşehir maçı öncesi iki cepheden de iddialı açıklamalar geldi.

Giriş Tarihi 07 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 07 Eylül 2017, 12:33
Fenerbahçe-Başakşehir maçı öncesi iddialı açıklamalar

İÇİNDEKİLER

Milli maçların ardından gözler yeniden Süper Lig'e çevrildi.

Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı öncesi iki kulüpten de iddialı açıklamalar geldi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, taraftarı yeniden tribünlere çekebilmek için kazanmaları gerektiğini belirtti. Tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu ise Kadıköy deplasmanından 3 puan alacakalarını söyledi.

"TARAFTARI ARKAMIZA ALMALIYIZ"

Teknik direktör Aykut Kocaman, güçlü rakipleriyle cumartesi günü oynayacakları karşılaşmanın kendileri açısından son derece önemli olduğunu belirtti. Kocaman, "Başakşehir ile zorlu bir maç oynayacağız. Bu karşılaşmada beraberlik bile bizim için yeterli olmaz. Taraftarlarımızı arkamıza almak ve olumsuz havayı dağıtmak için Başakşehir'i yenmemiz şart" diye konuştu. Başarılı teknik adam, en büyük temennisinin Van Persie dışında milli takımlarda fire vermemek olduğunu sözlerine ekledi.

"KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ"

Tecrübeli futbolu Emre Belözoğlu ise her iki takımı da zor bir maçın beklediğini söyledi. Emre Belözoğlu, "Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında ligdeki ilk galibiyetini aldı. Şimdi hedefleri, taraftarları önünde de ilk 3 puanına uzanmak. Çok iyi bir şekilde motive olacaklar. Fenerbahçe'nin formda ya da formsuz olması fark etmez, Kadıköy her zaman, her takım için zor bir deplasmandır" ifadelerini kullandı.

Deneyimli oyuncu, Sarı-Lacivertliler'in çok iyi bir kadroya sahip olduğunu söyleyerek, "Başlarında da takımı çok iyi tanıyan Aykut Kocaman var. Belki sezona istedikleri gibi başlayamadılar ancak iyi bir hava yakalarlarsa, bunun devamını getirirler. Bunu başarmak için de bizi yenerek seri başlatmak isteyecekler. Zorlu bir mücadele olacak. Bizim de tek amacımız, Kadıköy'den galibiyetle ayrılmak" dedi.