Püf noktası soyunma odası

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Marsilya önünde sonuçtan çok soyunma odasındaki arkadaşlığa hayran kaldığını ifade ederek, "Bu sıcaklık bozulmamalı" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2012 Güncelleme 25 Kasım 2012, 01:18
Püf noktası soyunma odası

İÇİNDEKİLER

Aykut Kocaman Marsilya karşısında alınan galibiyetten çok soyunma odasındaki havaya hayran kaldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Fransız takımı önünde alınan galibiyet sonrası oyuncularına teşekkür ederek kutladı. Sarı-Lacivertli hoca, "Futbol olarak hala istediğimiz noktada değiliz. Çünkü çok eksiğimiz var. Ancak bu takımın çok daha yukarıya çıkacak güçte olduğuna eminim. Bunun için çalışma azmimizi korumalıyız" diye konuştu.

GELECEK ADINA UMUDUM ARTTI
Mönchengladbach maçından bu yana soyunma odasında maç öncesi ve sonrasında futbolcuların gösterdiği arkadaşlığa hayran kaldığını vurgulayan Aykut Kocaman, "Sonuçlar bugün iyi ya da kötü olur. Bu çok önemli değil. Ancak son maçlarda herkesin kenetlenmesi ve birlik beraberlik içinde olması beni sevindiriyor. Ayrıca gelecek için umutlarımı artırıyor. Umarım bu hava hiçbir zaman bozulmaz. Gençlerbirliği maçını da kazanırsak yeni döneme güçlü gireriz" ifadesini kullandı.

AVRUPA ŞİMDİLİK 2.PLANDA
Aykut Kocaman futbolcularıyla yaptığı görüşmede UEFA Avrupa Ligi'ni şimdilik 2. plana itmelerini istedi. Tecrübeli teknik adam Mönchengladbach maçının formaliteden ibaret olduğunu söyleyerek, "Ligde kalan 5 maça odaklanmalıyız. Avrupa'yı Şubat ayında düşünürüz" ifadesini kullandı.