G.Saraylılar Rumen takımını destekleyecek

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, FC Vaslui'nin internet sitesine mesaj yağdırdı 31 Temmuz'da oynanacak Kadıköy'deki F.Bahçe maçına bilet istedi.

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2012, 00:00 Güncelleme 24 Temmuz 2012, 12:03
G.Saraylılar Rumen takımını destekleyecek

İÇİNDEKİLER

G.Saray ile F.Bahçe yönetimleri arasında geçen hafta yaşanan söz düellosunun ardından, dün Rumen televizyon kanalları son derece ilginç bir iddia ortaya attı, Türkiye'deki ateşe adeta benzin döktü. Rumenler, G.Saraylı taraftarların Şampiyonlar Ligi elemelerinde F.Bahçe'nin rakibi Vaslui'yi destekleyeceğini öne sürdü.

GS TV'nin haberine göre, F.Bahçe'nin geçen cuma günü yapılan kura çekiminde Vaslui ile eşleşmesinden sonra G.Saraylı taraftarlar, Rumen kulübünün sitesini mesaj yağmuruna tuttu.

FB'YE KARŞI OMUZ OMUZA

Rumenler'e F.Bahçe karşısında başarı dileyen pek çok G.Saray taraftarı, Vaslui'nin İstanbul'da oynayacağı maç için de bir ricada bulundu. Sarı-Kırmızılılar, 'Saracoğlu'nda ayrılan kontenjanı eğer dolduracak kadar taraftarınız İstanbul'a gelmeyecekse artan biletleri bize verin. Biz sizi destekleriz' dedi.

G.Saraylı taraftar, F.Bahçe'ye karşı neden Vaslui'yi destekleyeceklerini de şöyle açıkladılar: 'Biz G.Saray taraftarıyız. Rumen futbolunu seviyoruz. Hagi, Popescu, Filipescu ve tabii ki Lucescu ve diğerleri... F.Bahçe, Türk takımıdır. Fakat biz Vaslui'ye daha çok inanıyoruz. Kadıköy'e de omuz omuza gidelim...'

F.Bahçeliler de CSKA'yı destekledi

F.Bahçe karşısında Rumen temsilcisi Vaslui'yi destekleyeceğini açıklayan G.Saraylı taraftarlar, bu konuda ilk değil. Ezeli rakipler arasında Avrupa kupalarında Türkiye'yi temsil eden kulüp yerine diğer ülke temsilcisinin desteklenmesi son yıllarda tribünlerde oldukça sıkça görülmeye başladı.

Geçen sezon Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova ile deplasmanda oynadığı maçta F.Bahçeli taraftarlar, Rus kulübünün tribünlerine gidip Trabzon aleyhine pankart açıp tezahürat yapmıştı.

Beşiktaş taraftarları ise bir önceki sezon F.Bahçe karşısında Yunan AEK'yı desteklemişti. Hatta Beşiktaş taraftarları Saracoğlu'nda AEK tribünlerine girip F.Bahçe aleyhine tezahürat bile yapmıştı.