Nuri: Fenerbahçe'de oynarım

Real Madrid'de forma giyen Nuri Şahin'in transferinde sıcak gelişme.

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2012, 00:00 Güncelleme 19 Temmuz 2012, 17:42
Nuri: Fenerbahçe’de oynarım

İÇİNDEKİLER

Real Madrid'de forma şansı bulamayacağını anlayan Nuri Şahin menajerlerine, "Kiralık olarak Fenerbahçe'de oynarım" deyince Sarı-Lacivertli yöneticiler de harekete geçti

Fenerbahçe'de sürpriz gelişme... Hamit Altıntop'u Galatasaray'a kaptıran Sarı-Lacivertliler yine Real Madrid'te forma giyen Nuri Şahin'in transferinde önemli gelişmeler kaydetti.

Daha önceden yıldız oyuncu için nabız yoklandıysa da Nuri'nin gelmek istememesiyle bu girişimler boşa çıkmıştı. Ancak ünlü İspanyol kulübünün tecrübeli hocası Mourinho önümüzdeki sezon da Nuri'yi takımda düşünmediğini ortaya koyunca genç oyuncunun da hesapları bir anda değişti. Menajerleriyle görüşen Nuri Şahin'in, "Önümüzdeki sezon da Real Madrid'de fazla forma giyemeyeceğim belli oldu. Ben oynamak istiyorum. Onun için de hiç olmazsa kiralık olarak Fenerbahçe'ye gider bir yıl orada forma giyerim. Görüşmelere başlayın" dediği öğrenildi.

Nuri'nin bu sözleri sonrasında menajerleri Fenerbahçe'ye teklifte bulundu.

INTER DE BASTIRIYOR

Nuri Şahin cephesinden gelen bu teklif Fenerbahçe yönetimini de hemen harekete geçirdi... Sarı-Lacivertliler'in Real Madrid kulübü ile genç oyuncuyu kiralık olarak alma konusunda temaslara başladığı kısa süre içerisinde de sonuç alacakları öğrenildi. Bu arada daha önceden devreye giren Galatasaray'ın aradan çekildiği buna karşılık ünlü İtalyan kulübü Inter'in de Nuri için ciddi girişimlere başladığı öğrenildi.

(Habertürk)