Fenerbahçe, İstanbul B.B. hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Giriş Tarihi 24 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 24 Eylül 2011, 17:13
Fenerbahçe, İstanbul B.B. hazırlıklarına başladı

İÇİNDEKİLER

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Kayserispor maçının on birinde sahaya çıkan oyuncular, rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda 2 gruba ayrılarak, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan futbolcular, antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

Kayserispor maçında sol dizine darbe alan Uğur Boral ile Almanya'da sol omzundan ameliyat olan Serkan Kırıntılı antrenmana çıkmadı. Uğur'un durumu çekilecek MR'dan sonra kesinlik kazanacak. Yine Kayserispor maçında sol ayağına darbe alan Caner Erkin ile sağ üst adelesine darbe alan Orhan Şam ise tedavi ve çalışmalarına tesislerde sürdürdü.

Sakatlığı nedeniyle ligin ilk 4 maçında forma giyemeyen Emre Belözoğlu da çalışmalarını kendisine uygulanan özel program kapsamında sürdürürken, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz, Gökhan Gönül ve Selçuk Şahin ise çalışmalarını bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptıkları çalışmalarla sürdürdüler.

TAKIMA 2 GÜN İZİN

Teknik direktör Aykut Kocaman, 11 günde 4 maça çıkan futbolcularına, 2 gün izin verdi. 25-26 Eylül tarihlerinde izinli olacak sarı - lacivertliler, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını 27 Eylül Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.