Devler Ligi daveti

Trabzonspor yöneticisi, Milano’daki maç öncesi telefonla başarı dileyen Ali Koç başta olmak üzere diğer F.Bahçeli yöneticileri, Avni Aker’deki Devler Ligi maçına davet etti.

Giriş Tarihi 20 Eylül 2011, 00:00 Güncelleme 20 Eylül 2011, 09:48
Devler Ligi daveti

İÇİNDEKİLER

Lige kötü bir başlangıç yapan ancak Devler Ligi'ne Inter galibiyetiyle başlayan Trabzon'un yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, Inter maçından önceki yönetici Recep Denizer'i arayarak başarı dileyen F.Bahçe Asbaşkanı Ali Koç ve diğer kulüp yetkililerini Trabzon'daki Şampiyonlar Ligi maçına davet etti.

Radyospor'a konuk olan Bekiroğlu, "Ali Koç'un davranışı Fenerbahçeliliğe ve Koç ailesine yakışır bir hareket, Ali Bey'in Recep Bey'i arayıp, başarı dilemesi. Kutluyorum kendisini. Tabii ki Trabzonspor, tüm Türkiye'ye temsilen oradaydı. Bence bu futbol taraftarlığından daha önce gelmesi gereken bir şey. Trabzon ve F.Bahçe biri var olursa var olabilecek iki büyük camiadır.

Teşekkür ediyorum


Koç'un yaptığı jest bu anlayışın altyapısını oluşturmaktadır. Kendisini saygıyla, teşekkürle selamlıyorum. Koç ve bütün takımlarımızın yöneticilerini, Şampiyonlar Ligi maçlarını seyretmek için şahsım ve yönetim kurulu adına Trabzon'a davet ediyorum" dedi.