B Planı Sow

Senegalli, F.Bahçe'den ayrılmak istediğini iletti. Hemen B planı için harekete geçen yönetim, Moussa Sow ismi üzerinde karar kıldı...

Giriş Tarihi 12 Ağustos 2011, 00:00 Güncelleme 12 Ağustos 2011, 12:29
B Planı Sow

İÇİNDEKİLER

Şike soruşturması nedeniyle yıldız futbolcularından peş peşe gelen kötü haberlerle sarsılan Fenerbahçe, gidecek oyuncuların alternatiflerini bulmak için çalışmalara başladı. Yeni transfer Emenike'nin Spartak Moskova'ya gitmesinin ardından Lugano'nun da Juventus ile anlaştığı iddiaları iyice ayyuka çıktı. Sarı-lacivertli yönetime, son darbe de Niang'dan geldi. Senegalli, Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini bildirdi.

Şampiyonlukta başroldeydi

Niang'ın bu isteğiyle şok olan Fenerbahçe, hemen B planı için harekete geçti. La Parisien'de yer alan habere göre, Fenerbahçe, Lille forması giyen Moussa Sow'u gündeme aldı. Yönetim, Niang'ın satışından gelecek paranın üzerine bir miktar daha ekleyerek yaklaşık 15 milyon euro bedelle Sow'u transfer etmeyi amaçlıyor. Geçen sezon takımı Lille'in şampiyonluğunda büyük rol oynayan ve gol kralı olan 25 yaşındaki Sow, hava toplarındaki hakimiyeti ve bitiriciliği ile tanınıyor.