Ronaldinho Fenerbahçe'ye mi?

Ağabeyi ve menajeri Roberto Assis ile Milan ikinci Başkanı Adriano Galliani ile Rio'da bir araya gelen ünlü yıldız, İtalyan ekibinden ayrıldı.

Giriş Tarihi 28 Aralık 2010, 00:00 Güncelleme 28 Aralık 2010, 11:14
Ronaldinho Fenerbahçe’ye mi?

İÇİNDEKİLER

Ronaldinho, 2002 yılında PSG'ye gelirken ayrıldığı Gremio ekibine dönmeye hazırlanırken, Gremio Başkanı Paulo Odone beklenmedik bir açıklama yaptı. "Belki yüzde doksanından biraz daha fazla bu transferin bitme oranı. Benim görüşüme göre büyük bir oyuncu, büyük bir dost ve yuvaya dönüyor" dedi. Bu transferin tam olarak sonlanmadığı iddia edilirken, Ronaldinho'nun 4 yıllığına Gremio'ya imza atmak istediği bildirildi.

Ronaldinho'yu Gremio'yu abisi F.Bahçe'yi istiyor İtalyan La Gazzetta Dello Sport, Milan ikinci Başkanı Galliani'nin bugün Milano'da Ronaldinho'nun abisi ve menajeri Roberto Assis ile bir araya geleceğini yazdı. Bu görüşmede Ronaldinho'nun, Gremio'yu dönüşünün konuşulacağı bildirildi. Ronaldinho'nun Germio'ya dönüşü Milan'ın bonservis bedeli istemeyeceği, Brezilyalıya ödeyeceği rakamdan kurtulacağı için bu transfere sıcak olduğu bildirildi. Fakat Assis'in Gremio'dan az para alacağı için kardeşinin Brezilya'ya dönmesine sıcak bakmadığı, daha önce görüştüğü Los Angeles ve F.Bahçe'nin Gremio'ya oranla daha iyi para verdiği için Ronaldinho'nun en azından iki sezon daha yüksek para kazanması için Brezilya'ya dönmesini istemediği bildirildi.

Ronaldinho'nun ise ülkesine dönüp 3 sezon daha oynadıktan sonra futbolu bırakmak istediği, bu nedenle doğum yeri olan Porto Alegre'nin takımında forma giymeye can attığı bildirildi.