A Milli Takım Kaptanı Burak Yılmaz vatandaşlardan özür diledi: Haklarını helâl etsinler

A Milli Futbol Takımı'mız EURO 2020'deki üçüncü maçında İsviçre'ye 3-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Şampiyonayı puansız kapatan Ay-Yıldızlılarda tecrübeli futbolcu Burak Yılmaz, maç sonu açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu, "Yaşanmaması gereken günler yaşadık, yaşanmaması gereken maçlar yaşadık. Belki de artık turnuvaya gitmeyi biliyoruz ama turnuvada oynamayı bilmiyoruz. Herkesten özür diliyoruz. Mahcup ettik. Ülkemiz bize bu formayı verdi. Onları iyi temsil edemedik. Haklarını helâl etsinler" diye konuştu.

Giriş Tarihi 20 Haziran 2021, 23:27 Güncelleme 20 Haziran 2021, 23:37
A Milli Takım Kaptanı Burak Yılmaz vatandaşlardan özür diledi: Haklarını helâl etsinler

İÇİNDEKİLER

EURO 2020'de A Grubu'nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı'mız, gruptaki üçüncü maçında İsviçre ile karşılaştı. Mücadeleden 3-1 yenik ayrılan milliler, grubu son sırada tamamlayarak turnuvaya veda etti.

"TURNUVADA OYNAMAYI BİLMİYORUZ"

Karşılaşmanın ardından takım kaptanı Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu.

Morali bozuk olan Yılmaz, "Çok iyi hazırlandığımızı düşündüğümüz bir turnuvaydı. Hayallerimiz çok farklıydı. Belki kendimizi gereksiz strese soktuk. Herkesten özür diliyoruz, mahcup ettik herkesi. Haklarını helal etsinler. Niyetimiz farklıydı. Harika bir jenerasyon. Hepimiz çok üzgünüz. Yaşanmaması gereken günler yaşadık, yaşanmaması gereken maçlar yaşadık. Belki de artık turnuvaya gitmeyi biliyoruz ama turnuvada oynamayı bilmiyoruz. Herkesten özür diliyoruz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN