Invest, Vadikoru’da satışları yarıladı

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, 19 Eylül’de satışa çıkardıkları Vadikoru projesindeki konutların yaklaşık yüzde 50’sinin satıldığını açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Kasım 2017 Güncelleme 04 Kasım 2017, 00:00
Invest, Vadikoru’da satışları yarıladı

İÇİNDEKİLER

Vadi İstanbul projesinin ortaklarından İnvest İnşaat, yıllar sonra döndüğü inşaat sektöründe iddialı projeleriyle ve yakaladığı hızlı satış başarısıyla boy gösteriyor. Şirket, Ayazağa'da hayata geçireceği yeni projesi Vadikoru'daki konutların satışını 1.5 ayda yarıladı. 200 milyon liralık yatırımla bir dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Vadikoru'da; 242 konut, 84 ofis ve 12 ticari ünite yer alıyor. Projede büyüklükleri 67 metrekare ile 190 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunuyor. Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, 19 Eylül'de yapılan lansmanla satışa sunulan projede, satış oranının yüzde 50'ye yaklaştığını söyledi.

OTURUMCU GELDİ
Vadikoru'ya yatırım amacıyla konut alacakların daha fazla ilgi göstereceğini beklerken, oturum amacıyla ev alanların daha fazla olduğunu söyleyen Uçar, "3-4 daire alıp birleştiren müşterilerimiz var. Projede özel imalat kalıplar kullandığımız için, bu tür uygulamaları rahatlıkla yapabiliyoruz" dedi. Vadikoru'daki konutların ortalama metrekare fiyatının şu anda 9 bin lira seviyesinde olduğunu kaydeden Bahattin Uçar, projenin resmi teslim tarihinin Temmuz 2019 olduğunu, buna karşılık projeyi Ocak 2019'da teslim etmeyi planladıklarını açıkladı.

10 YIL DAHA AYAZAĞA'DAYIZ
Vadikoru'nun biraz ilerisinde, Göktürk yolunda bin konutluk bir arsaları daha bulunduğunu anlatan Bahattin Uçar, "10 yıl daha bu bölgede olmayı planlıyoruz" açıklamasında bulundu.

İKİ PROJE DAHA DEVAM EDİYOR
İnvest İnşaat'ın İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirdiği iki projesinde de satışlar hızla devam ediyor. Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uçar, Basın Ekspres Yolu'ndaki Ekspres 24 projesinde, 10 bin metrekare ticari alan ve 300 konut yer aldığını belirterek, "Bu projemizdeki konutların ortalama metrekare fiyatı 6 bin lira. İnşaatımızın ve satışlarımızın yüzde 50'sini tamamladık" dedi. Yine Küçükçekmece'deki Göl Plus projesinde ise 194 konut ve 12 dükkan bulunduğunu anlatan Uçar, ortalama konut metrekare fiyatı 6 bin 500 lira olan bu projenin satışlarında ise yüzde 30 oranına ulaştıklarını açıkladı

YAVUZ KARAMAN