Serbest ödemeli taksitle kolay iade! İhtiyaç kredisi arayanlar o bankaya koşsun! EYT, 4a, 4b,4c emeklisine tek seferde 50 bin TL!

Halkbank, müşterilerine özel bir ihtiyaç kredisi seçeneği sunuyor: 50 bin TL'ye kadar olan bu kredi, özellikle emeklilere yönelik bir fırsat olarak öne çıkıyor. Bu krediyi kullanacak emekliler, geri ödemelerini serbest ödemeli plan dahilinde yapabilecekler. Kredi, 3,89 faiz oranı ve 36 aylık vade seçeneğiyle sunuluyor. Bu krediden yararlanmak isteyen emeklilerin, maaşlarını Halkbank'tan alıyor olmaları veya maaşlarını Halkbank'a aktaracaklarını taahhüt etmeleri gerekiyor. İşte bu kredi seçeneğinin detayları:

Giriş Tarihi 22 Kasım 2023, 09:36 Güncelleme 23 Kasım 2023, 09:55
Serbest ödemeli taksitle kolay iade! İhtiyaç kredisi arayanlar o bankaya koşsun! EYT, 4a, 4b,4c emeklisine tek seferde 50 bin TL!

İÇİNDEKİLER

Halkbank'ın sunduğu özel ihtiyaç kredisi fırsatı, emeklilere özel avantajlar içermektedir. Detaylar şu şekildedir...

Halkbank, ihtiyaç kredisi arayışında olan emeklilere özel bir finansman fırsatı sunuyor. Bu kredi kapsamında, 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve ödemelerinizi serbest ödemeli olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi Detayları:

Kredi Miktarı: 50.000 TL'ye kadar.
Faiz Oranı: %3,89.
Vade Süresi: 36 ay (3 yıl).

Yapılan açıklamada,Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi hakkında ''Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür.'' denildi.

Maaşını Halkbank'tan alan veya maaşını Halkbank'a aktarmayı taahhüt eden emekli müşteriler Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi'nden faydalanabilmektedir.

Halkbank tarafından sunulan kredi seçeneklerinde, kredi tutarı ve vade süresine göre değişiklikler uygulanmaktadır. Kredi tutarına ve vade süresine göre ayrıntılar şu şekildedir:

  • 50.000 TL'ye kadar olan krediler için azami vade 36 ay olarak belirlenmiştir.
  • 50.001 TL ile 100.000 TL arasındaki krediler için azami vade süresi 24 aydır.
  • 100.001 TL üzerindeki kredi tutarları için ise azami vade 12 ay olarak uygulanmaktadır.

Yıllık toplam maliyet oranı, faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta ve örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır. Tahsis ücretine %15 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.

Kredi faiz oranı, bazı şartları yerine getiren müşteriler için geçerlidir. Bu şartlar şunları içermektedir:

  • Bankadan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmak.
  • Bankadan kredi kartı almak.
  • En az iki adet otomatik ödeme talimatı vermek.
  • Hayat Sigortası yaptırmak.
  • Halkbank İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az bir tanesine üye olmak.

Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı ve kredi tutarına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Örneğin, 50.000 TL tutarında 36 ay vadeli bir kredi kullanan 60 yaşındaki bir müşteri için bir yıllık sigorta primi 1.451,20 TL olarak hesaplanmıştır.