Tarım Kredi kampanya hazırladı: Etiket fiyatları yarıya inecek

Başkan Recep Erdoğan’ın zincir marketlere çağrısının ardından Tarım Kredi Marketler de indirim kampanyası başlattı. 81 ilde temel gıda ve temizlik ürünlerinde etiket fiyatları yarıya düşecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2023 Güncelleme 13 Ekim 2023, 06:58
Tarım Kredi kampanya hazırladı: Etiket fiyatları yarıya inecek

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim çağrısı ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın titiz takibinin ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketler de gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe fiyatları düşürme kararı aldığını duyurdu.

16 EKİM'DE BAŞLIYOR
Türkiye'nin 81 ilinde 3 bini aşkın satış noktasıyla ürünlerini tüketicilerle buluşturan Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, mevcut indirim kampanyalarına ilave olarak 16 Ekim'de başlayacak yeni kampanya kapsamında süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapacak.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, üretici ile tüketici arasında doğrudan bir kanal oluşturarak, çiftçilerin ürettiği ürünleri en uygun fiyatla tüketicilere ulaştırmayı ve ülke ekonomisine destek olmayı hedefliyor.



SEBZELER DE KAPSAMDA
Ayrıca cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerden doğrudan tedarik edilerek satışı yapılan patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve ve sebze ürünlerinde de 'manavda taptaze indirim' kampanyası devam edecek.
Rana BÜYÜKTAŞ

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN