#DOFER halka arz kaç lot veriyor, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TARİHİ! Dofer Yapı halka arz ne zaman?

Dofer Yapı Malzemeleri, inşaat sektöründe faaliyet gösteren köklü bir firma olarak bilinmektedir. Yapı malzemeleri, inşaat sektörünün vazgeçilmez bir parçasıdır ve şirket, bu alanda sağladığı ürün ve hizmetlerle önemli bir müşteri kitlesine sahiptir. Halka arz süreci, şirketin büyüme ve genişleme stratejilerinin bir parçası olarak gerçekleştirilmiştir.

Giriş Tarihi 10 Ekim 2023, 08:02 Güncelleme 10 Ekim 2023, 10:46
#DOFER halka arz kaç lot veriyor, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TARİHİ! Dofer Yapı halka arz ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Dofer Yapı Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş. halka arz tarihi için araştırmalar hızlandı. Piyasanın yakından takip ettiği halka arz listesinde özellikle Doafer Yapı hakkında detaylar merak konusu oldu. Doafer Yapı Malzemeleri firmasının kaç lot verdiği ve hangi bankalarda olduğu en sık aratılanlar arasında yer alıyor. İşte DOFER halka arz hakkında tüm detaylar...

DOFER YAPI HALKA ARZ NE ZAMAN, FİYATI NE KADAR?

Dofer Yapı Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş. halka arzı 10-11 Ekim tarihlerinde 17,11 fiyat ile yapılacak.

DOFER YAPI HALKA ARZKAÇ LOT VERİYOR?

Eşit dağıtımla halka arz olacak olan Dofer Yapı, 17,000,000 lot pay veriyor. Dofer Yapı halka arzın ardından DOFER kodu ile Ana Pazar'da işlem görecek. Dofer Yapı şirketinin katılım endeksine uygunluğu henüz belli olmadı. Şirket için Borsa İstanbul'da işlem yapmaya yetkili banka ve yatırım kuruluşlarına başvurulabilir.

DOFER YAPI HALKA ARZ FİYATI NE KADAR, EŞİT Mİ ORANSAL MI?

Dofer Yapı Malzemeleri hisse fiyatı 17,11 TL olarak belirlendi. Halk arz aşamasında satılan paylar, eşit dağıtım yöntemine göre dağıtılacak.

DOFER YAPI MALZEMELERİ HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ NE KADAR?

Dofer Yapı Malzemeleri halka arzının büyüklüğü 290 milyon TL olarak açıklandı.