Bakan Uraloğlu duyurdu: Gençlere ücretsiz internet başlıyor!

Ücretsiz 10 GB internet için operatörlerle mutabakat sağlandığını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Bakan Uraloğlu, ‘İnşallah bu ay başlayacağız’ dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2023 Güncelleme 03 Ekim 2023, 07:02
Bakan Uraloğlu duyurdu: Gençlere ücretsiz internet başlıyor!

İÇİNDEKİLER

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Zengezur Koridoru hakkında, "224 km bölümün ihalesini yapıp çalışmalara başlıyoruz. İran'la temasları sağlayıp koridoru hayata geçireceğiz" açıklamasını yaparken; gençlere 12 ay boyunca aylık 10 GB ücretsiz internet hediyesi konusunda da müjdeyi verdi.

BAŞKASI KULLANAMAYACAK
A Haber canlı yayına katılan Uraloğlu, ücretsiz internet projesinin 3.6 milyon genci kapsayacağını belirterek, "Operatörlerle mutabakatı sağladık. Şimdi bunun gençlerimize verilmesi noktasındayız. İnşallah bu ay başlayacağız. Tanımlanmış olan telefonda bunun kullanılmasını sağlamış olacağız. Başkası kullanamayacak" dedi. Üniversitelilere vergisiz cep telefonu ve bilgisayar konusunda da Bakan Uraloğlu, şöyle konuştu: "O konuda da yine Cumhurbaşkanımız açıkladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ile Maliye Bakanlığımız takip ediyor. Tanımlandı, yerli üretim şartı koyuldu. Bir sınır fiyat koyuldu. Onun altında kalan ve yerli üretim olan markalarda bu uygulanacak. O da zannediyorum bu ay hayata geçirirler."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN