Başkan Erdoğan'dan Kabine sonrası peş peşe müjdeler! Gençlere cep telefonu ve bilgisayar desteği, ücretsiz internet...

Son dakika haberi! Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası gençlere peş peşe müjde verdi. Erdoğan, cep telefonu ve bilgisayar desteği, her ay ücretsiz 10 GB internet ve 18 yaşına giren tüm gençlere genç kart verileceğini açıkladı.

Giriş Tarihi 27 Eylül 2023, 07:44 Güncelleme 27 Eylül 2023, 07:54
Başkan Erdoğan’dan Kabine sonrası peş peşe müjdeler! Gençlere cep telefonu ve bilgisayar desteği, ücretsiz internet...

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

ÖTV'SİZ CEP TELEFONU VE BİLGİSAYAR DESTEĞİ
Başkan Erdoğan, "Örgün eğitimindeki üniversiteli gençlerimize vaadimiz olan cep telefonu ve bilgisayar desteğini hayata geçiriyoruz" ifadeleriyle gençlere yönelik müjdeleri peş peşe açıkladı.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN GENÇLERE MÜJDE I VİDEO İZLE

GENÇLERE CEP TELEFONU VE BİLGİSAYAR DESTEĞİ MÜJDESİ
Başkan Erdoğan, "Örgün eğitimindeki üniversiteli gençlerimize vaadimiz olan cep telefonu ve bilgisayar desteğini hayata geçiriyoruz. Piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için 5 bin 500 lira teknolojik cihaz desteği vereceğiz."

"Piyasa fiyatının yüzde 44,4, bilgisayarlar için yüzde 16,7 tutarında destek sağlayacağız. Bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz. Gençlerimiz bu haklarını istedikleri üç mobil şebeke operatörlerinin üzerinden kullanabilecekler. Üniversiteli gençlerimizin teknoloji ve bilgiye erişimini artıracağız. Her iki desteğe ilişkin uygulama esasları bakanlıklarımızca belirlenecektir."

"12 AY BOYUNCA AYLIK ÜCRETSİZ 10 GB" I VİDEO İZLE

"18 yaşına giren gençlerimize 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere Genç Kart vereceğiz. Tüm gençlerimiz müze, tiyatro, sinema gibi kültür ve sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanabileceklerdir. Zaman içinde imkanları daha da genişleteceğiz." ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN "GENÇ KART" MÜJDESİ I VİDEO İZLE


Başkan Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda "Evlenecek gençlerin ekonomik açıdan desteklenmesini, evliliklerinin daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini amaçlayan projemizin hazırlıklarını tamamladık. Aile ve Gençlik Bankası gelirleri tesis edilene kadar bu uygulamayı pilot proje olarak deprem bölgesinde başlatacağız." müjdesini verdi.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN FAİZSİZ KREDİ MÜJDESİ I VİDEO İZLE

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN