TEKNOFEST İzmir'de! Girişimciler 4 temada yarışacak...

İzmir’deki Çiğli Havalimanı’nda gerçekleşecek olan TEKNOFEST, 27 Eylül-1 Ekim’de katılımcıları ağırlayacak. Festivalde 4 temada girişimciler yarışacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2023 Güncelleme 19 Eylül 2023, 07:01
TEKNOFEST İzmir’de! Girişimciler 4 temada yarışacak...

İÇİNDEKİLER

TEKNOFEST, İstanbul ve Ankara'dan sonra İzmir'de de teknolojiseverlerle buluşacak. 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Çiğli Havalimanı'nda gerçekleştirilecek etkinlik, İzmir'de teknoloji ve girişim yarışmaları, hava gösterileri, bilim şovları, TEKNOFEST keşif oyunu, simülasyon deneyim alanları, eğitici atölyeler, sergiler, sahne gösterileri ve konserlerle bilim, teknoloji ve uzayla dopdolu bir serüven yaşatacak. TEKNOFEST'te bu yıl ilk defa Ankara'da düzenlenen TEKNOFEST Girişim Yarışması'nda 34 girişim 3 milyon 750 bin liralık ödülün sahibi oldu.



İzmir etabında 'Turizm Teknolojileri ve Oyun Çevre', 'Enerji ve İklim Teknolojileri', 'Engelsiz Yaşam Teknolojileri', 'Sağlık ve İyi Yaşam Teknolojileri' temalarında yarışacak girişimci yarışmacılar burada en iyisi olmak için mücadele edecek.



TEKNOFEST İzmir'de ilk kez Deneyap Fikir Maratonu ve Deneyap Makeathon Yarışması da düzenlenecek. Deneyap Fikir Maratonu'nda dereceye girenler ortaokul kategorisinde toplam 60 bin, lise kategorisinde de toplam 60 bin liralık ödülün sahibi olacak. Deneyap Makeathon Yarışması , ortaokul ve lise olmak üzere iki kategoride düzenlenecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN