Gençlere bedava tatil: Seyahatsever projesi Temmuz'da başlıyor!

Öğrenci yurtları bu yıl da gençlere ‘bedava tatil’ için kapılarını açacak. Temmuz’da başlaması planlanan Seyahatsever projesine 18-30 yaş arasındaki tüm gençler başvurabilecek. Öğrenci olmak da şart değil...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2023 Güncelleme 19 Haziran 2023, 06:56
Gençlere bedava tatil: Seyahatsever projesi Temmuz’da başlıyor!

İÇİNDEKİLER

Geçen sene yaz boyu toplam 325 bin gence ücretsiz konaklama imkânı sunan Seyahatsever projesinin bu sene de Temmuz ayı içerisinde başlaması bekleniyor. Yaklaşık 2 ay boyunca devam edecek proje kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtları, 18-30 yaş arası tüm gençleri 5 geceye kadar ücretsiz ağırlayacak.

325 BİN GENÇ YARARLANDI
Kalınacak ildeki yurt müdürlüğü ile en az 1 gün öncesinden iletişime geçilerek rezervasyon yaptırılması gereken projede öğrenci olma şartı aranmıyor. Bakanlık personeli ayrıca 444 0 472 numaralı ALO GSB aracılığıyla projeye ilişkin gençlerin merak ettiği tüm sorulara yanıt veriyor. İlk olarak geçen sene başlatılan proje yoğun ilgi görmüş ve 325 bin genci misafir etmişti. Bu yaz hizmet verecek olan yurtlara 'seyahatsever.gsb.gov.tr' adresinden ulaşılabilecek. Yurtlarda kalacak gençler, ücretsiz çamaşır yıkama imkânından da faydalanacak.

YOĞUN TALEP BEKLENİYOR
Gençlerin farklı şehirleri tanıması ve yaz tatilinin tadını çıkarması için eşsiz bir imkân sunan Seyahatsever projesine bu yaz da yüz binlerce gencin başvurması bekleniyor.
Murathan YILDIRIM

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN