Müzisyen Gaye Su Akyol'a kabin şoku! Pegasus gitarlar için 3 bin 500 liralık fatura çıkardı

Müzisyen Gaye Su Akyol, ekip arkadaşlarıyla Amsterdam turnesine gitti. Dönüş yolunda Pegasus gitarlar için 3 bin 500 liralık kabin bagajı faturası çıkarınca, isyan bayrağını açtı. Açıklamalarına destek yağdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2022 Güncelleme 12 Temmuz 2022, 06:59
Müzisyen Gaye Su Akyol’a kabin şoku! Pegasus gitarlar için 3 bin 500 liralık fatura çıkardı

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Gaye Su Akyol, Amsterdam'a turneye gitti. Konser dönüşü Schiphol Havaalanı'nda Pegasus uçağına binmeye hazırlanan Akyol ve ekip arkadaşları, sürpriz bir faturayla karşılaştı. Pegasus, gitarları kabine almak için 3 bin 500 lira ücret istedi.



'TÜM EKİP BEKLETİLDİK'

Yıllardır turne yaptıklarını, neredeyse her havayolu şirketiyle uçtuklarını, ilk kez böyle bir durumla karşılaştıklarını belirten Akyol, tüm ekibin Pegasus çalışanları tarafından 1 saate yakın bekletildiğini de ekledi. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşan Gaye Su Akyol'a destek yağarken, Pegasus'tan da "Kabin bagajı boyutlarına uygun olan (55x40x20 cm) müzik ekipmanınızı kabin bagajınız yok ise ücretsiz olarak taşıyabilirsiniz. Farklı bir kabin bagajınızın olması durumunda özel hizmet ücreti ödeyerek uçuşunuza dahil edebilirsiniz" yanıtı geldi. Genç şarkıcı, bunun üzerine İstanbul-Amsterdam uçuşunda ekstra ücret ödemediklerinin altını çizdi. Sosyal medyada Gaye Su Akyol'un yaşadıklarına benzer bir durumla karşılaştığını belirten de, "Gitarlara ayrı bilet alsanız daha ucuz uçabilir mi?" gibi yorumlar yapanlar da oldu.



SOSYAL MEDYADAN DESTEK YAĞDI
Yıllar önce benden de gitar için bir koltuk satın almam istenmişti.
Yanınıza aldığınız küçük bir çanta için bile sorun yaratıyorlar artık.
İstanbul'dan çıktığımız bavullarla geri dönmek için para ödedik, cevap bile alamadık.
Öğrenciyken havalimanında bırakmak zorunda kaldığım salça, yağ vs.'yi unutamıyorum ben de…
Gitarlara ayrı bilet alsanız daha ucuz uçabilir mi?
Düşünsene meşhur olmayanlara neler kesiyorlar :)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN