İSPARK saat ücretleri ne kadar oldu? İSPARK otopark ücretleri, abonelik ücretleri kaç TL oldu? İSPARK'a zam geldi mi 2022?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde, İSPARK tarafından işletilen otopark ücretlerine yüzde 25 zam yapılması teklifi kabul edildi. Peki, İSPARK'a zam geldi mi 2022? İSPARK saat ücretleri ne kadar oldu? İSPARK otopark ücretleri, abonelik ücretleri kaç TL oldu? İşte merak edilenler!

Giriş Tarihi 19 Mayıs 2022, 08:58 Güncelleme 19 Mayıs 2022, 08:58
İSPARK saat ücretleri ne kadar oldu? İSPARK otopark ücretleri, abonelik ücretleri kaç TL oldu? İSPARK’a zam geldi mi 2022?

İÇİNDEKİLER

İSPARK ücretleri hakkında araştırmalar hız kazandı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde, İSPARK tarafından işletilen otopark ücretlerine yüzde 25 zam yapılması teklifi kabul edildiği bilgisi paylaşıldı. Peki, İSPARK'a zam geldi mi 2022? İSPARK saat ücretleri ne kadar oldu? İSPARK otopark ücretleri, abonelik ücretleri kaç TL oldu? İşte son gelişmeler!

İSPARK ÜCRETLERİNE KAÇ TL ZAM GELDİ?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisinde, İSPARK tarafından işletilen otopark ücretlerine yüzde 25 zam yapılması teklifi kabul edildi.

İBB Meclisi mayıs ayı ikinci oturumu, Saraçhane'deki belediye binasında Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında yapıldı.

Mecliste, İBB yönetiminin, İSPARK personeline yapılacak yüzde 54,4 oranındaki zammın karşılanabilmesi için park ücreti tarifesinde talep ettiği artış maddesi görüşüldü.

Oylamada, ücret tarifesine yüzde 25 zam yapılması teklifi oy birliğiyle kabul edildi.